Dolj: Doi tineri, prinsi drogati la volan

0
46

În seara zilei de 22 august, ora 18.40, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au depistat un tânăr de 28 de ani, din comuna Daneţi, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Decebal.

Întrucât prezenta un comportament suspect, acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la substanța cannabis.

La ora 18.45, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un alt tânăr, de 24 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism tot pe bulevardul Decebal.

Şi acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la tot substanța cannabis.

Cei doi conducători auto au fost conduşi la o unitate medicală unde le-au fost recoltate mostre biologice.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Recomandăm tuturor participanţilor la traficul rutier să respecte regulile de circulaţie şi indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în teren.

Nu conduceţi vehicule dacă aţi consumat băuturi alcoolice, adaptaţi viteza la condiţiile de drum sau trafic şi păstraţi o distanţă corespunzătoare faţă de vehiculele din faţa dumneavoastră.

De asemenea, pietonilor le recomandăm să traverseze drumul public doar pe marcajul pietonal şi să manifeste atenţie, asigurându-se temeinic înainte de a se agaja în traversarea străzii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.