PNL Dolj i-a exclus din partid pe Marian Vasile, Cosmin Corâțu și Mădălin Voicinovschi

0
133

Marian Vasile a fost exclus deoarece a plecat la un alt partid, iar Cosmin Corâțu și Romeo Voicinovschi au refuzat în mod repetat să participe la activitățile partidului la care au fost convocați de organismele de conducere.

Biroul Politic Județean Dolj al PNL, reunit în ședință astăzi, 18 februarie, a votat propunerea, făcută în cadrul BPL Craiova, de excludere din partid a trei membri – Marian Vasile, Cosmin Corâțu și Romeo Voicinovschi, care au și calitatea de consilieri locali.

Marian Vasile a fost radiat de drept deoarece a aderat public la doctrina altui partid.

Cosmin Corâțu și Mădălin Voicinovschi au fost excluși pentru că au refuzat în mod repetat să participe la activitățile partidului la care au fost convocați de organismele de conducere în subordinea cărora se află sau din care fac parte.

De asemenea, deși conducerea PNL Craiova a decis că bugetul pe anul 2024 al municipiului Craiova, în forma prezentată de Primăria Craiova, nu reprezintă valorile și ideile liberale și nu respectă dorințele și interesele cetățenilor care au votat PNL și că toți consilierii PNL vor depune amendamente pe care cetățenii le-au cerut și care au fost apoi discutate în cadrul partidului, ei nu au respectat această decizie.

Lipsa lor de implicare și înțelegerile subterane cu persoane din conducerea executivă a Primăriei Craiova au devenit evidente în ultimele luni, lucru care a creat stupoare nu numai în rândul membrilor filialei, cât și în societatea civilă craioveană.

Cei trei au fost prezenți la ședința BPJ și au avut prilejul să își prezinte punctele de vedere, însă explicațiile lor lipsite de fundament au fost sancționate la votul secret printr-o unanimitate în favoarea excluderii din partid.

Președinte PNL Dolj, Stoica Ștefan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.