Tanar retinut pentru tâlhărie

0
208

Un craiovean a fost reținut, aseară, pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie. 

La data de 29 ianuarie a.c., ora 17.12, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de o femeie de 67 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în scara unui bloc de pe strada Vântului, din localitate, a fost acostată de un tânăr necunoscut, care, prin imobilizare, i-ar fi sustras suma de 600 de lei.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii, iar, în baza semnalmentelor oferite de femeie și în urma activităților desfășurate, a fost identificat un tânăr de 22 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea faptei.

Acesta a fost condus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, în noaptea de 29 spre 30 ianuarie, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore.

În cursul zilei de 30 ianuarie, tânărul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Craiova care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.